Onze diensten voor particulieren

Zelfbouwer met hoge afwerkingsgraad

Wij zorgen voor ondersteuning, het opmaken van een tof lichtplan, elektrische uitvoeringsplannen, leveren van materialen indien gewenst,
 en het programmeren van de KNX installatie.

 

Budgetten voor KNX zelfbouwers zijn zeer variërend naar wensen, grote van installatie en gekozen diensten.

Een gemiddelde basisinstallatie voor de aankoop van de goederen en programmatie door DC-Techniek, zitten tussen de 5.500€ en 9.500€
Voor een iets grotere installatie waar ook screens, verwarming, visualisatie, muziekservers,… en een volledig consultant traject aan voorafgaan starten de budgetten vanaf een 10.000€ en kunnen vlot oplopen tot 25.000€ en meer.

Wij prediken niet de goedkoopste te willen zijn,
wij willen prijs-kwaliteit kunnen bieden, en gemaakte afspraken nakomen.

Er kan naderhand een servicecontract afgesloten worden indien men volledig ontzorgt wenst te zijn.

 

Particuliere villabouw

Wenst u uw eigen villa te bouwen of verbouwen zonder zorgen?
Wij bieden een volledig pakket aan technieken en ontzorgen u, toch betrekken we u waar je dit zelf wenst. U krijgt één contactpersoon voor alle technieken. Wij communiceren als KNX integrator met alle partijen, zowel HVAC, elektriciteit, architect, EPB coördinator….

U kiest als je met uw eigen gekozen techniekers wenst te werken,
of wij stellen een team samen waarmee we al meerdere zeer mooie projecten hebben uitgevoerd.

Wij streven naar het best haalbare resultaat binnen uw budget, waarbij wij steeds service, comfort, ontzorging en kwaliteit bovenaan zullen plaatsen. Wij streven er niet voor de goedkoopste te zijn, maar om gemaakte afspraken na te komen.

Startbudgetten beginnen hier vanaf een 15.000€  á 20.000€ voor een basis KNX installatie. Maar budgetten van 150.000€ á 180.000€ en oplopende zijn ons zeker niet vreemd voor een complete KNX integratie, met verlichting, screens, verwarming, airco, muziek, visualisatie. Na het bouwproces programmeren en integreren wij jullie technieken zoals afgesproken.
Door het afsluiten van een servicecontract ben je ook steeds zeker dat uw KNX installatie up-to-date blijft, en indien er aanpassingen dienen te gebeuren, deze ook steeds door één vertrouwde partij in dienst gesteld worden.